Добро дошли на веб презентацију DOM ZDRAVLJA KRUŠEVAC   Click to listen highlighted text! Добро дошли на веб презентацију DOM ZDRAVLJA KRUŠEVAC

Амбуланта за респираторне инфекције престаје са радом

ДОМ ЗДРАВЉА КРУШЕВАЦ
дел.бр. 2013/2024
датум: 03.04.2024.године

На основу чл. 23. Статута Дома здравља Крушевац, вд директора Дома здравља Крушевац, доноси

ОДЛУКУ

1. Дана 15.04.2024.године „Амбуланта за респираторне инфекције“ Дома здравља Крушевац престаје са радом, услед стабилне епидемиолошке ситуације у вези Covid -19.

2. Пацијенти са симптомима респираторних инфекција убудуће ће се јављати изабраном лекару на даљу дијагностику и лечење.

3. У случају сумње на Ковид инфекцију, тестирање ће се обављати у амбулантама Службе опште медицине и у Служби за здравствену заштиту деце и омладине.

4. Пацијенти, којима је због хоспитализације или других разлога потребно ПСР тестирање, биће упућивани у Завод за јавно здравље Крушевац.

ВД ДИРЕКТОРА
ДОМА ЗДРАВЉА КРУШЕВАЦ
др Марина Костић,спец. мед. рада

ЧИТАЈ МИ    Click to listen highlighted text! ДОМ ЗДРАВЉА КРУШЕВАЦдел.бр. 2013/2024датум: 03.04.2024.годинеНа основу чл. 23. Статута Дома здравља Крушевац, вд директора Дома здравља Крушевац, доносиОДЛУКУ1. Дана 15.04.2024.године „Амбуланта за респираторне инфекције“ Дома здравља Крушевац престаје са радом, услед стабилне епидемиолошке ситуације у вези Covid -19.2. Пацијенти са симптомима респираторних инфекција убудуће ће се јављати изабраном лекару на даљу дијагностику и лечење.3. У случају сумње на Ковид инфекцију, тестирање ће се обављати у амбулантама Службе опште медицине и у Служби за здравствену заштиту деце и омладине.4. Пацијенти, којима је због хоспитализације или других разлога потребно ПСР тестирање, биће упућивани у Завод за јавно здравље Крушевац.ВД ДИРЕКТОРА ДОМА ЗДРАВЉА КРУШЕВАЦдр Марина Костић,спец. мед. радаЧИТАЈ МИ 

Click to listen highlighted text!