Добро дошли на веб презентацију DOM ZDRAVLJA KRUŠEVAC   Click to listen highlighted text! Добро дошли на веб презентацију DOM ZDRAVLJA KRUŠEVAC

Права и обавезе пацијената 

Дом здравља Крушевац је кроз пројекат „Хитан одговор Републике Србије на ковид 19“ добио најсавременије санитетско возило.

Кроз пројекат Министарства здравља који има за циљ брже и ефикасније збрињавање пацијената, бржу медицинску услугу и спашавање људских живота пројекатом Хитан одговор Републике Србије на Ковид 19 данас смо добили и одмах уручили Служби Хитне медицинске помоћи најсавремије санитетско возило, истакла је директорка Дома здравља у Крушевцу, докторка Марина Костић.

Иначе, возни парк Хитне помоћи има 12 возила, у скорије време кроз донације и разне фондације возни парк је богатији новим средствима за пружање медицинске помоћи и превоз пацијената, док смо у претходном периоду имали и возила са пређених милион километара, додала је докторка Костић.

Иначе, служба Хитне медицинске помоћи ради 24 сата 365 дана у години, збрињава пацијенте са територије Града Крушевца, а задатак службе је да особљем и возилом буде присутна на свим спортским , културним и другим манифестацијама где је неопходно и прописано присуство ове службе.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Click to listen highlighted text!