Добро дошли на веб презентацију DOM ZDRAVLJA KRUŠEVAC   Click to listen highlighted text! Добро дошли на веб презентацију DOM ZDRAVLJA KRUŠEVAC

Превентивни прегледи у Служби за здравствену заштиту предшколске деце Дома здравља Крушевац

dv

У Служби за здравствену заштиту предшколске деце Дома здравља Крушевац, по плану превентивних прегледа први је преглед бебе која је напунила месец дана живота.

До поласка у школу, осим превентивних прегледа, обавезна је и имунизација.

ММР вакцина која штити од малих богиња, црвенке и заушака даје добре ефекте без компликација али је неоправдано нижи проценат одзива за ову вакцину у односу на остале – каже др Драгица Симић начелница Дечјег диспанзера.

  Click to listen highlighted text! У Служби за здравствену заштиту предшколске деце Дома здравља Крушевац, по плану превентивних прегледа први је преглед бебе која је напунила месец дана живота.До поласка у школу, осим превентивних прегледа, обавезна је и имунизација.ММР вакцина која штити од малих богиња, црвенке и заушака даје добре ефекте без компликација али је неоправдано нижи проценат одзива за ову вакцину у односу на остале – каже др Драгица Симић начелница Дечјег диспанзера.

Click to listen highlighted text!