Добро дошли на веб презентацију DOM ZDRAVLJA KRUŠEVAC   Click to listen highlighted text! Добро дошли на веб презентацију DOM ZDRAVLJA KRUŠEVAC

Служба Хитне помоћи у Крушевцу добила још једно санитетско возило

Служба Хитне медицинске помоћи у Крушевцу од данас је богатија за још једно санитетско возило.

Град Крушевац последњих неколико година има праксу да Служби Хитне медицинске помоћи, која ради непрекидно 365 дана у години, поклони савремено возило за превоз пацијената, са циљем да се суграђанима убрза и олакша медицинско збрињавање, а запосленима олакша рад истакао је приликом примопредаје возила заменик градоначелнице Александар Јовановић.

На донацији се захвалила директора Дома здравља Крушевац докторка Марина Костић, наглашавајући да се број пређених километара у овој служби креће око пола милиона, а свако појединачно возило пређе у просеку чак 53 хиљаде километара. У Хитној ради 20 лекара , 30 медицинских сестра и техничара и 25 возача, а ово је 13 возило којим Служба Хитне помоћи располаже.

Иначе, вредност најсаверемније опремљеног санитетског возила је 6 милиона динара, Град Крушевац је издвојио 5, а Дом здравља милион динара.

  Click to listen highlighted text! Служба Хитне медицинске помоћи у Крушевцу од данас је богатија за још једно санитетско возило.Град Крушевац последњих неколико година има праксу да Служби Хитне медицинске помоћи, која ради непрекидно 365 дана у години, поклони савремено возило за превоз пацијената, са циљем да се суграђанима убрза и олакша медицинско збрињавање, а запосленима олакша рад истакао је приликом примопредаје возила заменик градоначелнице Александар Јовановић.На донацији се захвалила директора Дома здравља Крушевац докторка Марина Костић, наглашавајући да се број пређених километара у овој служби креће око пола милиона, а свако појединачно возило пређе у просеку чак 53 хиљаде километара. У Хитној ради 20 лекара , 30 медицинских сестра и техничара и 25 возача, а ово је 13 возило којим Служба Хитне помоћи располаже.Иначе, вредност најсаверемније опремљеног санитетског возила је 6 милиона динара, Град Крушевац је издвојио 5, а Дом здравља милион динара.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Click to listen highlighted text!