Добро дошли на веб презентацију DOM ZDRAVLJA KRUŠEVAC   Click to listen highlighted text! Добро дошли на веб презентацију DOM ZDRAVLJA KRUŠEVAC

У Дому здравља Крушевац почела вакцинација против сезонског грипа

У свим здравственим амбулантама Дома здравља Крушевац почела је вакцинација против сезонског грипа

Пре примања потребно да се особе које желе јаве изабраном лекару како би се прегледом утврдило његово здравствено стање.

Препоручује се старијима од 65 година, особама са хроничним болестима, слабим имунолошким системом, обавезна је имунизација здравствених и радника у социјаним установама и Геронтолошким центрима а контаиндикације су алергија или преосетљивост на неку од компоненти вакцине, пре свега на јаја.

  Click to listen highlighted text! У свим здравственим амбулантама Дома здравља Крушевац почела је вакцинација против сезонског грипаПре примања потребно да се особе које желе јаве изабраном лекару како би се прегледом утврдило његово здравствено стање.Препоручује се старијима од 65 година, особама са хроничним болестима, слабим имунолошким системом, обавезна је имунизација здравствених и радника у социјаним установама и Геронтолошким центрима а контаиндикације су алергија или преосетљивост на неку од компоненти вакцине, пре свега на јаја.

Click to listen highlighted text!