Добро дошли на веб презентацију DOM ZDRAVLJA KRUŠEVAC   Click to listen highlighted text! Добро дошли на веб презентацију DOM ZDRAVLJA KRUŠEVAC

АКТ О АКЕДИТАЦИЈИ

РЕАКРЕДИТАЦИЈА

Дом здравља “Крушевац” добио је статус Акредитоване здравствене установе 2012. године и то на три године са веома високим оценама. У 2016. години настављен је тренд континуираног унапређења квалитета и ефикасност услуга што је као резултат донело успешну реакредитацију Дома здравља Крушевац на седам година.

Директорка Агенције за акредитацију здравствених установа Србије, Снежана Манић, донела је у новембру, 2012. године Решење о издавању сертификата о акредитацији Дома здравља “Крушевац” на период од три година. У 2016. години директор Агенције за акредитацију здравствених установа Србије, Владимир Арсеновић, донела је Решење о издавању новог сертификата о реакредитацији на седам година.

Жеља свих запослених у нашој Установи као и менаџмента, је да нашим корисницима обезбедимо квалитетне, ефикасне и уједначене услуге уз њихово континуирано унапређење, користећи расположиве ресурсе на најефикасније могући начин.

Додељен Серитификат о акредитацији је потврда да смо у томе на правом путу, али је и подстицај, као и наша обавеза за даље усавршавање и унапређење квалитета рада и безбедности пацијената и запослених.

Акредитација је процес и није завршиен самим чином добијања сертификата. Нас и након добијања сертификата на седам година очекују редовне посете спољашњих оцењивача Агенције. Акредитација обезбеђује оквир којим се омугућује да се дефинишу и имплементирају потребне промене и направе приоритети за континуирано унапређивање здравствене заштите откривањем сопствених предности и могућности напретка.

АКТ

ГАЛЕРИЈА

KONTAKT

ИЗДВАЈАМО

Click to listen highlighted text!