Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
Пријава

Dom zdravlja Krusevac

Korisnicko ime *
Lozinka *
Podseti me
  • 1

Дом здравља "Крушевац" добио је статус Акредитоване здравствене установе 2012. године и то на три године са веома високим оценама. У 2016. години настављен је тренд континуираног унапређења квалитета и ефикасност услуга што је као резултат донело успешну реакредитацију Дома здравља Крушевац на седам година.

Директорка Агенције за акредитацију здравствених установа Србије, Снежана Манић, донела је у новембру, 2012. године Решење о издавању сертификата о акредитацији Дома здравља "Крушевац" на период од три година. У 2016. години директор Агенције за акредитацију здравствених установа Србије, Бладимир Арсеновић,донела је Решење о издавању новог сертификата о реакредитацији на седам година.

Жеља свих запослених у нашој Установи као и менаџмента, је да нашим корисницима обезбедимо квалитетне, ефикасне и уједначене услуге уз њихово континуирано унапређење, користећи расположиве ресурсе на најефикасније могући начин.

Додељен Серитификат о акредитацији је потврда да смо у томе на правом путу, али је и подстицај, као и наша обавеза за даље усавршавање и унапређење квалитета рада и безбедности пацијената и запослених.

Акредитација је процес и није завршиен самим чином добијања сертификата. Нас и након добијања сертификата на седам година очекују редовне посете спољашњих оцењивача Агенције. Акредитација обезбеђује оквир којим се омугућује да се дефинишу и имплементирају потребне промене и направе приоритети за континуирано унапређивање здравствене заштите откривањем сопствених предности и могућности напретка.

  Извештај о првој редовној посети Дому здравља Крушевац

просечни обим остварених услуга на годишњем нивоу

x
ПРЕГЛЕДА У ЗДРАВСТВЕНОЈ УСТАНОВИ
x
ПРЕВЕНТИВНИХ ПРЕГЛЕДА
x
СТОМАТОЛОШКИХ УСЛУГА
x
УСЛУГА ХИТНЕ МЕДИЦИНСКЕ ПОМОЋИ
x
ПРЕГЛЕДА У СТАНУ БОЛЕСНИКА
x
ПАТРОНАЖНИХ ПОСЕТА

Контакт

Дом здравља Крушевац
Ћирила и Методија бр. 32
37000 Крушевац
Република Србија

Имаил: info@dzkrusevac.org.rs
Телефон: 037 441 885
Факс: 037 427 432

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech