Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
Пријава

Dom zdravlja Krusevac

Korisnicko ime *
Lozinka *
Podseti me

МИСИЈА ДОМА ЗДРАВЉА 

Мисија Дома здравља Крушевац је да очува и унапреди здравље становништва, спречава настанак болести и решава већину здравствених потреба становника путем висококвалитетних здравствених услуга, са стручним знањем својих запослених и уз добру сарадњу са корисницима услуга.

 

ВИЗИЈА ДОМА ЗДРАВЉА 

Визија Дома здравља Крушевац је да постане високо акредитована здравствена организација и да својим корисницима пружа квалитетну и ефикасну здравствену заштиту у оквиру стандарда, реалних ресурса и постојећих капацитета, засновану на квалитету, стручном знању, одговорности и хуманости наших запослених.

  Click to listen highlighted text! МИСИЈА ДОМА ЗДРАВЉА  Мисија Дома здравља Крушевац је да очува и унапреди здравље становништва, спречава настанак болести и решава већину здравствених потреба становника путем висококвалитетних здравствених услуга, са стручним знањем својих запослених и уз добру сарадњу са корисницима услуга.   ВИЗИЈА ДОМА ЗДРАВЉА  Визија Дома здравља Крушевац је да постане високо акредитована здравствена организација и да својим корисницима пружа квалитетну и ефикасну здравствену заштиту у оквиру стандарда, реалних ресурса и постојећих капацитета, засновану на квалитету, стручном знању, одговорности и хуманости наших запослених. Powered By GSpeech  Аутоматска конверзија текста у аудио формат

Ови системи су напредан начин прилагођавања веб сајта за употребу од стране слепих и слабовидих особа, будући да имплемнтирањем овог система, сајт могу да употребљавају и особе које не поседују читаче екрана, препоручује се конверзија текстуалних информација у аудио формат.

просечни обим остварених услуга на годишњем нивоу

x
ПРЕГЛЕДА У ЗДРАВСТВЕНОЈ УСТАНОВИ
x
ПРЕВЕНТИВНИХ ПРЕГЛЕДА
x
СТОМАТОЛОШКИХ УСЛУГА
x
УСЛУГА ХИТНЕ МЕДИЦИНСКЕ ПОМОЋИ
x
ПРЕГЛЕДА У СТАНУ БОЛЕСНИКА
x
ПАТРОНАЖНИХ ПОСЕТА

Контакт

Дом здравља Крушевац
Ћирила и Методија бр. 32
37000 Крушевац
Република Србија

Имаил: info@dzkrusevac.org.rs
Телефон: 037 441 885
Факс: 037 427 432

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech