Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
Пријава

Dom zdravlja Krusevac

Korisnicko ime *
Lozinka *
Podseti me
  • 1

МИСИЈА ДОМА ЗДРАВЉА 

Мисија Дома здравља Крушевац је да се посвети  превенцији, раном откривању и лечењу поремећаја здравља становништва Града Крушевца. Као акредитована здравствена установа, пружањем високо квалитетних здравствених услуга, са стручним знањем својих запослених, омогућава становницима здравији и квалитетнији живот.

 

ВИЗИЈА ДОМА ЗДРАВЉА 

Визија Дома здравља Крушевац је лидерска позиција у остваривању услуга на примарном нивоу здравствене заштите. Пружањем свеобухватне, интегрисане, ефикасне и квалитетне здравствене заштите, кроз тимски рад, професионално уважавање и партнерски однос са корисницима. Са квалитетним здравственим услугама, стручним кадром, савременом опремом у адекватним условима рада, заједнички циљ и мера сваког успеха биће здравље свих наших суграђана.

  Click to listen highlighted text! МИСИЈА ДОМА ЗДРАВЉА  Мисија Дома здравља Крушевац је да се посвети  превенцији, раном откривању и лечењу поремећаја здравља становништва Града Крушевца. Као акредитована здравствена установа, пружањем високо квалитетних здравствених услуга, са стручним знањем својих запослених, омогућава становницима здравији и квалитетнији живот.   ВИЗИЈА ДОМА ЗДРАВЉА  Визија Дома здравља Крушевац је лидерска позиција у остваривању услуга на примарном нивоу здравствене заштите. Пружањем свеобухватне, интегрисане, ефикасне и квалитетне здравствене заштите, кроз тимски рад, професионално уважавање и партнерски однос са корисницима. Са квалитетним здравственим услугама, стручним кадром, савременом опремом у адекватним условима рада, заједнички циљ и мера сваког успеха биће здравље свих наших суграђана. Powered By GSpeech  Аутоматска конверзија текста у аудио формат

Ови системи су напредан начин прилагођавања веб сајта за употребу од стране слепих и слабовидих особа, будући да имплемнтирањем овог система, сајт могу да употребљавају и особе које не поседују читаче екрана, препоручује се конверзија текстуалних информација у аудио формат.

просечни обим остварених услуга на годишњем нивоу

x
ПРЕГЛЕДА У ЗДРАВСТВЕНОЈ УСТАНОВИ
x
ПРЕВЕНТИВНИХ ПРЕГЛЕДА
x
СТОМАТОЛОШКИХ УСЛУГА
x
УСЛУГА ХИТНЕ МЕДИЦИНСКЕ ПОМОЋИ
x
ПРЕГЛЕДА У СТАНУ БОЛЕСНИКА
x
ПАТРОНАЖНИХ ПОСЕТА

Контакт

Дом здравља Крушевац
Ћирила и Методија бр. 32
37000 Крушевац
Република Србија

Имаил: info@dzkrusevac.org.rs
Телефон: 037 441 885
Факс: 037 427 432

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech