Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
Пријава

Dom zdravlja Krusevac

Korisnicko ime *
Lozinka *
Podseti me
  • 1

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Штампа

 КРУШЕВАЦ ВОЈВОДЕ ПУТНИКА ББ 037 3503 111
л
ок. 24

07:00 - 20:00


НАЧЕЛНИК СЛУЖБЕ
др Драгана Марић
спец. опште медицине

ГЛАВННИ ТЕХНИЧАР
Дејан Лабан 


ДЕЛАТНОСТ

Служба кућног лечења Дома здравља је основана 1991. године и представљала је нови вид континуираног лечења на нивоу примарне здравствене заштите. Пацијенти кућног лечења су пацијенти оболели од активне прогресивне болести која угрожава живот и пацијенти у акутизацији своје хроничне болести који су тренутно или трајно непокретни.

Упућивање на кућно лечење врши изабрани лекар, а пријем на кућно лечење врши лекар кућног лечења по обављеној првој кућној посети. Ритам посећивања одређује здравствено стање пацијента. У стану пацијента се спроводи парентерална терапија (инфузиона, интравенска, супкутана и интрамускуларна), превијање рана (постоперативних, улкусних, малигних, декубиталних), промена уринарних катетера, контрола гликемије и ЕКГ. Поред тога врши се здравствено васпитни и едукација чланова породице за спровођење пероралне терапије, примену трансдермалних фластера и негу непокретних пацијената.

КАДРОВИ (17 ЗАПОСЛЕНИХ)

  • 5 лекара ( 4 специјалиста опште медицине, 1  лекара оште медицине)
  • 11 медицинских сестара и техничара
  • 1 физиотерапеута

17 запослених, којима је за обављање делатности на располагању 6 службених возила.

УСЛУГЕ И КОРИСНИЦИ

  • Служба има 1800 корисника
  • У протеклој години обављено је 12.000 прегледа у стану болесника као и 28.532 других услуга.

  Click to listen highlighted text! ДЕЛАТНОСТ Служба кућног лечења Дома здравља је основана 1991. године и представљала је нови вид континуираног лечења на нивоу примарне здравствене заштите. Пацијенти кућног лечења су пацијенти оболели од активне прогресивне болести која угрожава живот и пацијенти у акутизацији своје хроничне болести који су тренутно или трајно непокретни. Упућивање на кућно лечење врши изабрани лекар, а пријем на кућно лечење врши лекар кућног лечења по обављеној првој кућној посети. Ритам посећивања одређује здравствено стање пацијента. У стану пацијента се спроводи парентерална терапија (инфузиона, интравенска, супкутана и интрамускуларна), превијање рана (постоперативних, улкусних, малигних, декубиталних), промена уринарних катетера, контрола гликемије и ЕКГ. Поред тога врши се здравствено васпитни и едукација чланова породице за спровођење пероралне терапије, примену трансдермалних фластера и негу непокретних пацијената. КАДРОВИ (17 ЗАПОСЛЕНИХ) 5 лекара ( 4 специјалиста опште медицине, 1  лекара оште медицине) 11 медицинских сестара и техничара 1 физиотерапеута 17 запослених, којима је за обављање делатности на располагању 6 службених возила. УСЛУГЕ И КОРИСНИЦИ Служба има 1800 корисника У протеклој години обављено је 12.000 прегледа у стану болесника као и 28.532 других услуга. Powered By GSpeech  Аутоматска конверзија текста у аудио формат

Ови системи су напредан начин прилагођавања веб сајта за употребу од стране слепих и слабовидих особа, будући да имплемнтирањем овог система, сајт могу да употребљавају и особе које не поседују читаче екрана, препоручује се конверзија текстуалних информација у аудио формат.

просечни обим остварених услуга на годишњем нивоу

x
ПРЕГЛЕДА У ЗДРАВСТВЕНОЈ УСТАНОВИ
x
ПРЕВЕНТИВНИХ ПРЕГЛЕДА
x
СТОМАТОЛОШКИХ УСЛУГА
x
УСЛУГА ХИТНЕ МЕДИЦИНСКЕ ПОМОЋИ
x
ПРЕГЛЕДА У СТАНУ БОЛЕСНИКА
x
ПАТРОНАЖНИХ ПОСЕТА

Контакт

Дом здравља Крушевац
Ћирила и Методија бр. 32
37000 Крушевац
Република Србија

Имаил: info@dzkrusevac.org.rs
Телефон: 037 441 885
Факс: 037 427 432

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech