Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
Пријава

Dom zdravlja Krusevac

Korisnicko ime *
Lozinka *
Podseti me

Обавештење ступа на снагу 22.03.2017.

Обавеза сваког корисника ИЗИС-а је да безбедно користи и чува своју лозинку. Структура система лозинки у ИЗИС-у спада у категорију „јаких“ лозинки, па је по самој дефиницији веома тешко открити. Додатна мера заштите је, да ће сам систем ИЗИС закључати кориснички налог ако се корисничка лозинка 3 пута погрешно унесе.

После извршене системске замене кориснички лозинки, сваки корисник приликом прве пријаве у систем обавезан је да промени лозинку. Корисници морају да схвате озбиљност ових безбедносних правила, јер злонамерно пријављивање на систем преко „туђег“ налога може да резултира уношењу, брисању и измени медицинских података о пацијентима као и отицању и злоупотреби истих.

Нову лозинку није препоручљиво записивати на папирићима и остављати на радном столу, уписивати у мобилни телефон, саопштавати другој особи, давати на коришћење сарадницима или слично.

Дакле, запослени у здравственом систему РС, који имају кориснички налог у ИЗИС-у, су директно одговорни и дужни да се о својој лозинки брину, да је чувају и користе у складу са препорукама о безбедном коришћењу, а у циљу заштите података ИЗИС.

За сваку администрацију корисничког налога (заборављена лозинка) кориснкик је дужан да се обрати администратору установе у којој је запослен.

просечни обим остварених услуга на годишњем нивоу

x
ПРЕГЛЕДА У ЗДРАВСТВЕНОЈ УСТАНОВИ
x
ПРЕВЕНТИВНИХ ПРЕГЛЕДА
x
СТОМАТОЛОШКИХ УСЛУГА
x
УСЛУГА ХИТНЕ МЕДИЦИНСКЕ ПОМОЋИ
x
ПРЕГЛЕДА У СТАНУ БОЛЕСНИКА
x
ПАТРОНАЖНИХ ПОСЕТА

Контакт

Дом здравља Крушевац
Ћирила и Методија бр. 32
37000 Крушевац
Република Србија

Имаил: info@dzkrusevac.org.rs
Телефон: 037 441 885
Факс: 037 427 432

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech