Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
Пријава

Dom zdravlja Krusevac

Korisnicko ime *
Lozinka *
Podseti me

ПОШТОВАНЕ КОЛЕГЕ,

Правилником о ближим условима за обављање здравствене делатности у здравственим установама и другим облицима здравствене службе ( “Сл. Гласник РС”, бр . 43/06, 112/09, 50/10, 79/11, 10/12 – др. пропис, 119/12 – др. прописи и 22/13) прописан је обим и врста стручних послова, што подразумева  да сваки лекар,  здравствени сарадник, оператер на дијагностичком апарату мора дати прописан број термина у Интегрисаном здравственом информационом систему ИЗИС – Мој доктор, према Мерама извршења у примарној здравственој делатности и специјалистичко-консултативној делатности.

ДОПИС МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ ОВДЕ

У циљу што успешније примене ИЗИС-Мој доктор апликације  и како би обезбедили што бољу доступност здравствене заштите неопходно је:

1. Потребно је да сваког месеца  сви запослени креирају своје термине до 5. у месецу за наредни месец.

2. Потребно је да администратори са улогом ДИРЕКТОРА одобре сваког месеца између  5-10  термине које су лекари односно оператери дали у Календару активности

3. Сви запослени који су у систему ИЗИС- Мој доктор приликом креирања термина дају онај број термина предвиђен мерама извршења наведен горе у табели.

4. Потребно је у Календару активности у напомена навести амбуланту у којој одлази на терен како би Кол центар знао којим данима је одредјени доктор присутан у самом Дому здравља а када је на терену.

5. Потребно је да сви лекари у Календару активности своје слободне дане, годишнји одмор, стручно усавршаванје или боловање означе.

6. Термини који се креирају морају бити комбинација термина за први преглед, контролни преглед, препис терапије и интерних термина..

ОБРАЗЛОЖЕЊЕ:

-  ПРВИ ПРЕГЛЕД -  ВРЕМЕ ПРИЈЕМА / 15 мин.

( Креирате око 15 термина  /  15 мин)

-  ПРЕПИС ТЕРАПИЈЕ -  ВРЕМЕ ПРИЈЕМА / 5 мин.

(Креирате око 10-15 термина , при креирању термина у ПРИМЕДБИ уносите напомену „ПРЕПИС ТЕРАПИЈЕ“)

-  КОНТРОЛНИ ПРЕГЛЕД  / 10 мин.

( Креирајте око 10 контролних термина - у падајућем менију који се отвори када кликнете на ВРЕМЕ ПРИЈЕМА изаберете КОНТРОЛНИ ПРЕГЛЕД)

- ТЕРМИНИ ЗА ИНТЕРНУ УПОТРЕБУ / 10 мин.

( Креирајте око 5 интерних термина - у падајућем менију који се отвори када кликнете на ВРЕМЕ ПРИЈЕМА изаберете ТЕРМИНИ ЗА ИНТЕРНУ УПОТРЕБУ како би тимској сестри оставили могућност да сама закаже преглед).

Сваки лекар креира свој календар активности у зависности од потреба пацијената. У доле наведеном видео снимку показан је један пример како креирати термине као и како означити свој одлазак на годишнји одмор, боловање, стручно усавршаванје или имате слободан дан.

LEKAR - KAKO NAPRAVITI TERMINE U KALENDARU AKTIVNOSTI

LEKAR - KAKO U KALENDARU AKTIVNOSTI UNETI DA STE NA GODIŠNJI ODMOR, STRUČNO USAVRŠAVANJE, BOLOVANJE ILI IMATE SLOBODAN DAN

MED. SESTRA-TEHNIČAR - ZAKAZIVANJE PREGLEDA I REGLED ZAKAZANIH PACIJENATA

 

С поштовањем

Давор Јовановић, информатичар
Одсек информатике
Дом здравља Крушевац

просечни обим остварених услуга на годишњем нивоу

x
ПРЕГЛЕДА У ЗДРАВСТВЕНОЈ УСТАНОВИ
x
ПРЕВЕНТИВНИХ ПРЕГЛЕДА
x
СТОМАТОЛОШКИХ УСЛУГА
x
УСЛУГА ХИТНЕ МЕДИЦИНСКЕ ПОМОЋИ
x
ПРЕГЛЕДА У СТАНУ БОЛЕСНИКА
x
ПАТРОНАЖНИХ ПОСЕТА

Контакт

Дом здравља Крушевац
Ћирила и Методија бр. 32
37000 Крушевац
Република Србија

Имаил: info@dzkrusevac.org.rs
Телефон: 037 441 885
Факс: 037 427 432

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech