Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
Пријава

Dom zdravlja Krusevac

Korisnicko ime *
Lozinka *
Podseti me


Дом здравља Ниш и Агенција за акредитацију здравствених установа Србије организовале су конференцију „Акредитација здравствених установа Србије у циљу унапређења квалитета и безбедности“ у амфитеатру Дома здравља Ниш.

На конференцији су присуствовали представници здравствених установа југоисточне Србије свих нивоа и здравствене установе које су у 2016.години стекле сертификат о акредитацији. Конференција је подржана од стране Министарства здравља Републике Србије, чији су представници такође присуствовали скупу.

Овом приликом свечано су уручени сертификати о акредитацији .

Др Марина Костић, В.Д. директор ДЗ Крушевац примила је сертификат о акредитацији Дома здравља Крушевац, на период од 7 година.

Циљ конференције био је размена искуства здравствених установа из процеса акредитације ради унапређења квалитета и безбедности у пружању здравствених услуга.

  Click to listen highlighted text! Дом здравља Ниш и Агенција за акредитацију здравствених установа Србије организовале су конференцију „Акредитација здравствених установа Србије у циљу унапређења квалитета и безбедности“ у амфитеатру Дома здравља Ниш. На конференцији су присуствовали представници здравствених установа југоисточне Србије свих нивоа и здравствене установе које су у 2016.години стекле сертификат о акредитацији. Конференција је подржана од стране Министарства здравља Републике Србије, чији су представници такође присуствовали скупу. Овом приликом свечано су уручени сертификати о акредитацији . Др Марина Костић, В.Д. директор ДЗ Крушевац примила је сертификат о акредитацији Дома здравља Крушевац, на период од 7 година. Циљ конференције био је размена искуства здравствених установа из процеса акредитације ради унапређења квалитета и безбедности у пружању здравствених услуга. Powered By GSpeech  Аутоматска конверзија текста у аудио формат

Ови системи су напредан начин прилагођавања веб сајта за употребу од стране слепих и слабовидих особа, будући да имплемнтирањем овог система, сајт могу да употребљавају и особе које не поседују читаче екрана, препоручује се конверзија текстуалних информација у аудио формат.

просечни обим остварених услуга на годишњем нивоу

x
ПРЕГЛЕДА У ЗДРАВСТВЕНОЈ УСТАНОВИ
x
ПРЕВЕНТИВНИХ ПРЕГЛЕДА
x
СТОМАТОЛОШКИХ УСЛУГА
x
УСЛУГА ХИТНЕ МЕДИЦИНСКЕ ПОМОЋИ
x
ПРЕГЛЕДА У СТАНУ БОЛЕСНИКА
x
ПАТРОНАЖНИХ ПОСЕТА

Контакт

Дом здравља Крушевац
Ћирила и Методија бр. 32
37000 Крушевац
Република Србија

Имаил: info@dzkrusevac.org.rs
Телефон: 037 441 885
Факс: 037 427 432

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech