Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
Пријава

Dom zdravlja Krusevac

Korisnicko ime *
Lozinka *
Podseti me

У селу Каоник данас је отворена реконструисана амбуланта Дома здравља Крушевац. Реконстукција је започета пре три недеље а сви радови су завршени у року.

  

Амбуланта у Каонику пример је добре сарадње и партнерства, Дома здравља Крушевац, локалне самоуправе, месне заједнице и мештана села Каоник. Удруженим средствима и радом успели смо да обнове Амбуланту која је била у руинираном стању и тако обезбеде боље услове за особље и пацијенте.

Дом здравља је за ову инвестицију издвојио преко 800.000 динара. Мештани су у реконструкцију зграде уложили око 180.000 динара (100.000 за ПВЦ столарију, 30.000 иберцуг и 50.000 потпорни зид и плато испред амбуланте за које је обезбеђен и материјал). Одбор за здравство градског одбора Српске напредне странке Крушевац донирао је унутрашњу а ПВЦ столарију Месна заједница.

  

- Урадили смо све како би мештани Каоника имали што квалитетнију услугу с обзиром да се ради о једној од старијих амбуланти која је била у лошем стању. Сређен је ентеријер у смислу уређења спуштених плафона, подова и керамике, тракастих завеса, уређене су просторије, чекаоница, ходник и тоалети - истакла је директор Дома здравља Крушевац, спец. медицине рада Марина Костић.

  

Члан председништва Српске напредне странке господин Братислав Гаишћ, са својим сарадницима, такође је обишао амбуланту у Каонику.

- Покушавамо да објаснимо да се мора са народом и уз народ ради и да се не очекује само да се узима од народа већ и да се даје. Ово је једини начин и пример како треба да се ради. - истакао је господин Братислав Гаишћ

  

Приликом обиласка градоначелник града Крушевца господин Драги Несторовић изнео је да ће град са своје стране помоћи.

- Квалитет и постизања стандарда, који су веома битни данас, као и доступност услуге нашим мештанима је наше опредељење за будућност- истакао је градоначелник града Крушевца господин Драги Несторовић.

  

  

Према речима представника Месне заједнице, оно што предстоји је асфалтирање паркинга испред Амбуланте, постављање ограде, сређивање зелене површине, а из оквира здравствених услуга – враћање стоматолошке ординације која би требало да ради један до два пута недељно.

У амбуланти ради лекар, медицинска сестра и спремачица, а радно време је од 07:00 до 14:30. Дежурства су током викенда организована у Великом Шиљеговцу. У овој амбуланти се лечи око 2.500 пацијената из овог краја.

  

  

просечни обим остварених услуга на годишњем нивоу

x
ПРЕГЛЕДА У ЗДРАВСТВЕНОЈ УСТАНОВИ
x
ПРЕВЕНТИВНИХ ПРЕГЛЕДА
x
СТОМАТОЛОШКИХ УСЛУГА
x
УСЛУГА ХИТНЕ МЕДИЦИНСКЕ ПОМОЋИ
x
ПРЕГЛЕДА У СТАНУ БОЛЕСНИКА
x
ПАТРОНАЖНИХ ПОСЕТА

Контакт

Дом здравља Крушевац
Ћирила и Методија бр. 32
37000 Крушевац
Република Србија

Имаил: info@dzkrusevac.org.rs
Телефон: 037 441 885
Факс: 037 427 432

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech