Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

 

У Месној заједници Центар одржана је здравствена трибина о превенцији рака дојке и грлића материце, у организацији Дома здравља Крушевац.

– Радимо као волонтери како бисмо свим женама пружили неопходне информације о значају скрининга као националне стратегије, и подстакли их да се одазову на позиве и дођу на прегледе када нема никаквих сметњи, рекли су предавачи специјалиста радиологије докторка Рада Јоксимовић Змејкоски и начелник Диспанзера за жене гинеколог Владимир Савић.

Учесницама изузетно посећене трибине у Месној заједници Центар, уз информацију да су скрининзи безболни и бесплатни, упућен је позив да, као део превентиве, негују здраве стилове живота.

  Click to listen highlighted text! У Месној заједници Центар одржана је здравствена трибина о превенцији рака дојке и грлића материце, у организацији Дома здравља Крушевац. – Радимо као волонтери како бисмо свим женама пружили неопходне информације о значају скрининга као националне стратегије, и подстакли их да се одазову на позиве и дођу на прегледе када нема никаквих сметњи, рекли су предавачи специјалиста радиологије докторка Рада Јоксимовић Змејкоски и начелник Диспанзера за жене гинеколог Владимир Савић. Учесницама изузетно посећене трибине у Месној заједници Центар, уз информацију да су скрининзи безболни и бесплатни, упућен је позив да, као део превентиве, негују здраве стилове живота. Powered By GSpeech  Аутоматска конверзија текста у аудио формат

Ови системи су напредан начин прилагођавања веб сајта за употребу од стране слепих и слабовидих особа, будући да имплемнтирањем овог система, сајт могу да употребљавају и особе које не поседују читаче екрана, препоручује се конверзија текстуалних информација у аудио формат.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech