Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
Пријава

Dom zdravlja Krusevac

Korisnicko ime *
Lozinka *
Podseti me
  • 1

 

Јесењи циклус трибина о теми Превенција карцинома дојке и грлића материце, које организује Дом здравља Крушевац у сарадњи са локалном заједницом, настављен је предавањем у Месној заједници Бивоље. 

-Јако је битно да апелујемо на све жене које добију позивно писмо старости од 55 до 69 година да се јаве на превентивни преглед који је безболан , бесплатан и за који није потребна оверена књижица, навела је предавач специјалиста радиологије докторка Рада Јоксимовић Змејкоски.

На трибини је говорила и гинеколог докторка Биљана Тутулић. Трибине ће у наредном периоду бити одржане и у сеоским месним заједницама.

  Click to listen highlighted text! Јесењи циклус трибина о теми Превенција карцинома дојке и грлића материце, које организује Дом здравља Крушевац у сарадњи са локалном заједницом, настављен је предавањем у Месној заједници Бивоље.  -Јако је битно да апелујемо на све жене које добију позивно писмо старости од 55 до 69 година да се јаве на превентивни преглед који је безболан , бесплатан и за који није потребна оверена књижица, навела је предавач специјалиста радиологије докторка Рада Јоксимовић Змејкоски. На трибини је говорила и гинеколог докторка Биљана Тутулић. Трибине ће у наредном периоду бити одржане и у сеоским месним заједницама. Powered By GSpeech  Аутоматска конверзија текста у аудио формат

Ови системи су напредан начин прилагођавања веб сајта за употребу од стране слепих и слабовидих особа, будући да имплемнтирањем овог система, сајт могу да употребљавају и особе које не поседују читаче екрана, препоручује се конверзија текстуалних информација у аудио формат.

просечни обим остварених услуга на годишњем нивоу

x
ПРЕГЛЕДА У ЗДРАВСТВЕНОЈ УСТАНОВИ
x
ПРЕВЕНТИВНИХ ПРЕГЛЕДА
x
СТОМАТОЛОШКИХ УСЛУГА
x
УСЛУГА ХИТНЕ МЕДИЦИНСКЕ ПОМОЋИ
x
ПРЕГЛЕДА У СТАНУ БОЛЕСНИКА
x
ПАТРОНАЖНИХ ПОСЕТА

Контакт

Дом здравља Крушевац
Ћирила и Методија бр. 32
37000 Крушевац
Република Србија

Имаил: info@dzkrusevac.org.rs
Телефон: 037 441 885
Факс: 037 427 432

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech