Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
Пријава

Dom zdravlja Krusevac

Korisnicko ime *
Lozinka *
Podseti me
  • 1

Ове године Светски дан срца обележава се под слоганом „Ојачајте своје срце”, наглашавајући значај здравих стилова живота, као и значај превенције и контроле фактора ризика за настанак болести срца и крвних судова у свим популационим групама.

Тим поводом, Дом здравља Крушевац у сарадњи са Заводом за јавно здравље Крушевац и Црвеним крстом, у петак 29.09.2017. године у 11 часова у Основној школи „Доситеј Обрадовић“ у 6-ом и 8-ом разреду на часу физичке културе организоваће такмичење у спортским активностима и предавање педијатра о здравим стиловима живота.

Истог дана у месној заједници Велики Купци од 8 до 10 часова организоваће се мерење притиска и шећера у крви, уз присуство лекара опште медицине и патронажних сестара.

  Click to listen highlighted text! Ове године Светски дан срца обележава се под слоганом „Ојачајте своје срце”, наглашавајући значај здравих стилова живота, као и значај превенције и контроле фактора ризика за настанак болести срца и крвних судова у свим популационим групама. Тим поводом, Дом здравља Крушевац у сарадњи са Заводом за јавно здравље Крушевац и Црвеним крстом, у петак 29.09.2017. године у 11 часова у Основној школи „Доситеј Обрадовић“ у 6-ом и 8-ом разреду на часу физичке културе организоваће такмичење у спортским активностима и предавање педијатра о здравим стиловима живота. Истог дана у месној заједници Велики Купци од 8 до 10 часова организоваће се мерење притиска и шећера у крви, уз присуство лекара опште медицине и патронажних сестара. Powered By GSpeech  Аутоматска конверзија текста у аудио формат

Ови системи су напредан начин прилагођавања веб сајта за употребу од стране слепих и слабовидих особа, будући да имплемнтирањем овог система, сајт могу да употребљавају и особе које не поседују читаче екрана, препоручује се конверзија текстуалних информација у аудио формат.

просечни обим остварених услуга на годишњем нивоу

x
ПРЕГЛЕДА У ЗДРАВСТВЕНОЈ УСТАНОВИ
x
ПРЕВЕНТИВНИХ ПРЕГЛЕДА
x
СТОМАТОЛОШКИХ УСЛУГА
x
УСЛУГА ХИТНЕ МЕДИЦИНСКЕ ПОМОЋИ
x
ПРЕГЛЕДА У СТАНУ БОЛЕСНИКА
x
ПАТРОНАЖНИХ ПОСЕТА

Контакт

Дом здравља Крушевац
Ћирила и Методија бр. 32
37000 Крушевац
Република Србија

Имаил: info@dzkrusevac.org.rs
Телефон: 037 441 885
Факс: 037 427 432

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech