Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
Пријава

Dom zdravlja Krusevac

Korisnicko ime *
Lozinka *
Podseti me

Тим за спољашње оцењивање квалитета рада образован од стране Агенције за акредитацију здравствених установа Србије, започеће своју акредитацијску посету Дому здравља Крушевац у понедељак 07.11.2016. године, по унапред израђеном плану оцењивања.

Акредитацијска посета ће трајати 3 дана, односно у понедељак, уторак и среду и састојаће се од састанка са свим тимовима за самооцењивање, обилазака Дома здравља и истурених здравствених станица, прегледања документације.

 Тим за спољашње оцењивање:

Вођа тима: др Радмила Михајловић

Чланови тима: др Срђан Томић
                     др Часлав Миладиновић 

  Click to listen highlighted text! Тим за спољашње оцењивање квалитета рада образован од стране Агенције за акредитацију здравствених установа Србије, започеће своју акредитацијску посету Дому здравља Крушевац у понедељак 07.11.2016. године, по унапред израђеном плану оцењивања. Акредитацијска посета ће трајати 3 дана, односно у понедељак, уторак и среду и састојаће се од састанка са свим тимовима за самооцењивање, обилазака Дома здравља и истурених здравствених станица, прегледања документације.  Тим за спољашње оцењивање: Вођа тима: др Радмила Михајловић Чланови тима: др Срђан Томић                     др Часлав Миладиновић  Powered By GSpeech  Аутоматска конверзија текста у аудио формат

Ови системи су напредан начин прилагођавања веб сајта за употребу од стране слепих и слабовидих особа, будући да имплемнтирањем овог система, сајт могу да употребљавају и особе које не поседују читаче екрана, препоручује се конверзија текстуалних информација у аудио формат.

просечни обим остварених услуга на годишњем нивоу

x
ПРЕГЛЕДА У ЗДРАВСТВЕНОЈ УСТАНОВИ
x
ПРЕВЕНТИВНИХ ПРЕГЛЕДА
x
СТОМАТОЛОШКИХ УСЛУГА
x
УСЛУГА ХИТНЕ МЕДИЦИНСКЕ ПОМОЋИ
x
ПРЕГЛЕДА У СТАНУ БОЛЕСНИКА
x
ПАТРОНАЖНИХ ПОСЕТА

Контакт

Дом здравља Крушевац
Ћирила и Методија бр. 32
37000 Крушевац
Република Србија

Имаил: info@dzkrusevac.org.rs
Телефон: 037 441 885
Факс: 037 427 432

 

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech