Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

Тим за спољашње оцењивање квалитета рада образован од стране Агенције за акредитацију здравствених установа Србије, започеће своју акредитацијску посету Дому здравља Крушевац у понедељак 07.11.2016. године, по унапред израђеном плану оцењивања.

Акредитацијска посета ће трајати 3 дана, односно у понедељак, уторак и среду и састојаће се од састанка са свим тимовима за самооцењивање, обилазака Дома здравља и истурених здравствених станица, прегледања документације.

 Тим за спољашње оцењивање:

Вођа тима: др Радмила Михајловић

Чланови тима: др Срђан Томић
                     др Часлав Миладиновић 

  Click to listen highlighted text! Тим за спољашње оцењивање квалитета рада образован од стране Агенције за акредитацију здравствених установа Србије, започеће своју акредитацијску посету Дому здравља Крушевац у понедељак 07.11.2016. године, по унапред израђеном плану оцењивања. Акредитацијска посета ће трајати 3 дана, односно у понедељак, уторак и среду и састојаће се од састанка са свим тимовима за самооцењивање, обилазака Дома здравља и истурених здравствених станица, прегледања документације.  Тим за спољашње оцењивање: Вођа тима: др Радмила Михајловић Чланови тима: др Срђан Томић                     др Часлав Миладиновић  Powered By GSpeech  Аутоматска конверзија текста у аудио формат

Ови системи су напредан начин прилагођавања веб сајта за употребу од стране слепих и слабовидих особа, будући да имплемнтирањем овог система, сајт могу да употребљавају и особе које не поседују читаче екрана, препоручује се конверзија текстуалних информација у аудио формат.

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech