Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

 

Уводи се трећа смена у Амбуланту за респираторне инфекције - амбулантa Бивоље, због неадекватног, малог простора за изолациону јединицу у Служби хитне медицинске помоћи, у којој би требало да се прегледају пацијенти са повишеном температуром и дисајним тегобама у току ноћи.

Амбуланта за респираторне инфекције – амбуланта Бивоље од данас 20.03.2020.године, ради 24 часа, у три смене од 0 до 24 часа.

Сви пацијенти са повишеном температуром и другим здравственим тегобама које се тичу дисајних органа, уколико нису били у угроженом подручју и нису били у контакту са лицима која су била у угроженом подручју ДОЛАЗЕ на преглед у Амбуланту за респираторне инфекције-амбуланту Бивоље.

Пацијенти са повишеном температуром и другим здравственим тегобама које се тичу дисајних органа, који су дошли са угроженог подручја или су били у контакту са лицима која су била у угроженом подручју, ЈАВЉАЈУ СЕ ТЕЛЕФОНОМ  лекарима у Амбуланти за респираторне инфекције – амбуланта Бивоље, на следеће бројеве телефона:

        0648653574

        0648653575

        0648653576

        037 403-688 фиксни

После разговора са лекаром поступају по упутсвима која су добили од лекара.

Уколико се стање пацијента погорша и после датих упутстава, пацијент се јавља на преглед у Амбуланту за респираторне инфекције-амбуланту Бивоље. Уколико не може да дође јер је у лошем здравственом стању, јавља се на исте бројеве телефона, да би му се послала екипа Службе хитне медицинске помоћи.

 

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech