Добро дошли на веб презентацију DOM ZDRAVLJA KRUŠEVAC   Click to listen highlighted text! Добро дошли на веб презентацију DOM ZDRAVLJA KRUŠEVAC

Наставља се циклус бесплатних превентивних прегледа

Наставља се циклус бесплатних превентивних прегледа у организацији Министарства здравља и Републичког фонда здравственог осигурања. Дом здравља у Крушевцу, у недељу 7. априла у Дијагностичком центру од 8 до 16 сати организоваће ову акцију.

На првом спрату у служби Лабораторијске дијагностике суграђани могу проверити шечер у крви и липидни статус-односно вредности холестерола и триглицерида, а на четвром спрату да одраде лекарске прегледе, ЕКГ и провере вредности крвног притиска.

Поводом Светског дана здравља Дом здравља, Поливалентна служба и Завод за јавно здравље организују акције на две локације и то у понедељак од 11 до 13 сати на Багдали проверу крвог притиска и гликемије у крви , уз вежбање са фитнес инструктурима, апотом од 13 до 14 у основној школи Драгомир Марковић биће организован турнир у кошарци, у оквиру којег ће се такође заинтересованима мерити крвни притисак, пре и после спортских активности, истакла је доректорка Дома здравља Крушевац докторка Марина Костић и позвала суграђане да се одазову превентивним прегледима и промотивним акцијама.

ЧИТАЈ МИ    Click to listen highlighted text! Наставља се циклус бесплатних превентивних прегледа у организацији Министарства здравља и Републичког фонда здравственог осигурања. Дом здравља у Крушевцу, у недељу 7. априла у Дијагностичком центру од 8 до 16 сати организоваће ову акцију.На првом спрату у служби Лабораторијске дијагностике суграђани могу проверити шечер у крви и липидни статус-односно вредности холестерола и триглицерида, а на четвром спрату да одраде лекарске прегледе, ЕКГ и провере вредности крвног притиска.Поводом Светског дана здравља Дом здравља, Поливалентна служба и Завод за јавно здравље организују акције на две локације и то у понедељак од 11 до 13 сати на Багдали проверу крвог притиска и гликемије у крви , уз вежбање са фитнес инструктурима, апотом од 13 до 14 у основној школи Драгомир Марковић биће организован турнир у кошарци, у оквиру којег ће се такође заинтересованима мерити крвни притисак, пре и после спортских активности, истакла је доректорка Дома здравља Крушевац докторка Марина Костић и позвала суграђане да се одазову превентивним прегледима и промотивним акцијама.ЧИТАЈ МИ 

ИЗВОР: РТВ Крушевац

Click to listen highlighted text!