Добро дошли на веб презентацију DOM ZDRAVLJA KRUŠEVAC   Click to listen highlighted text! Добро дошли на веб презентацију DOM ZDRAVLJA KRUŠEVAC

Превентивни прегледи

Дом здравља Крушевац је кроз пројекат „Хитан одговор Републике Србије на ковид 19“ добио најсавременије санитетско возило.

Кроз пројекат Министарства здравља који има за циљ брже и ефикасније збрињавање пацијената, бржу медицинску услугу и спашавање људских живота пројекатом Хитан одговор Републике Србије на Ковид 19 данас смо добили и одмах уручили Служби Хитне медицинске помоћи најсавремије санитетско возило, истакла је директорка Дома здравља у Крушевцу, докторка Марина Костић.

Иначе, возни парк Хитне помоћи има 12 возила, у скорије време кроз донације и разне фондације возни парк је богатији новим средствима за пружање медицинске помоћи и превоз пацијената, док смо у претходном периоду имали и возила са пређених милион километара, додала је докторка Костић.

Иначе, служба Хитне медицинске помоћи ради 24 сата 365 дана у години, збрињава пацијенте са територије Града Крушевца, а задатак службе је да особљем и возилом буде присутна на свим спортским , културним и другим манифестацијама где је неопходно и прописано присуство ове службе.

Оставите коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Click to listen highlighted text!